Billig El Cigaret

Her finder du de bedste el cigaretter på markedet

E Juice Med Nikotin

E juice med nikotin til gode priser

Her under finder du 4 forhandlere med salg af e juice med nikotin.

DanCig her er et stort udvalg af e juice nikotin styrker 0,6,12,18 og 24 mg

Gå til DanCig her for e juice med nikotin

Super smoke her er et stort udvalg af e juice med nikotin styrker 0,2,4,6,8,10,12,14,16,18,20, 22, og 24 mg hurtig levering…. Min egen favorit..

Gå til Super Smoke her

Rygeshop her kan du også få 0,2,4,6,8,10,12,14,16,18,20, 22, og 24 mg styrke og massere af forskellige smage. Hurtig levering.

Gå til din Rygeshop her

Esmog stort udvalg af e juice med nikotin og e cigaretter til super billige priser, nikotin styrker  0,6,12,18 og 24 mg nem side at finde rundt på og e juice med nikotin koster kun 29 kr pr 10 ml super billigt.

Gå til Esmog her

E juice med nikotin

Har du søgt hele internettet rund efter e juice med nikotin, så stop her for her på siden kan du længst nede på siden finde et link til en super god el cigaret forhandler med e juice med nikotin til rigtige gode priser. Priser for e juice med nikotin og uden nikotin for 10 ml koster kun 39 kr og vælger du at købe 30 ml koster det kun 89 kr så der kan du spare lidt penge, så kender du flere personer der ryger el cigaretter så gå sammen med dem og køb godt ind der da er mange penge at spare på den måde også i fragt så du slipper og skal tilbage ugen efter for at bestille mere e juice med nikotin.

E juice med nikotin styrke

Du kan få e juice uden nikotin og så kan du ellers få e juice med nikotin i 12, 18 og 24 mg er du ny inden for el cigaretter og har ikke prøvet e juice med nikotin før vil jeg helt klart anbefale at du starter med en 18 mg da jeg selv synes at en 24 mg er lige overkanten, men er du normalt storryger skal du nok have en 24 mg  men prøve dig frem til hvad du synes er bedst kan jo også være du kan nøjes med en 12 mg.

E juice med nikotin smag

Du finder omkring 16 forskellige smage og det skal siges at de jævnligt opdatere med nye e juice smage her er de forskellige smage du kan vælge imellem Abrikos, Black cherry, Cappuccino, Choko Caramel, Crazy mint, Fersken, Jordbær, Mentol tobak, Pære, Pina colada, Energidrik, Sweet alabama, Usa light, Vanilje og min egen personlige favorit Us red mix så det er bare med at komme i gang med at prøve sig frem til sin egen favorit for den skal helt sikkert nok være der med det store udbud af e juice de har..